Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gondold át!
  2015-09-02 20:20:27, szerda
 
 







GONDOLD ÁT!


Német sajtó: meg kell akadályozni Washington globális pusztítását

Az Egyesült Államok globális politikában betöltött szerepének felülbírálását sürgeti a német sajtó. Washington be kell fejezze a globális gazdasági háborút, mert az a jelenkori népvándorlás kiváltó oka.

A Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap szerint az európai országok felül kell vizsgálják külpolitikájukat, és rá kell kényszerítsék Washington szövetségeseit, hogy ne vegyenek részt az amerikai kezdeményezésű gazdasági világháborúban, ha le akarják állítani az Európába irányuló népvándorlást.

A publicisztika kifejti, hogy az Egyesült Államok szándékosan egy globális gazdasági háborút kezdett, hogy megakadályozza más nagyhatalmi központok felemelkedését, és így megőrizze egyeduralmát a globális politikában. Amerika azonban nem tud egymagában gazdasági háborút vívni, így a nyugati szövetségeseknek és a kelet-európai országoknak hatalmas felelőssége van abban, hogy segédkeznek-e az amerikaiak gazdasági hadviselésében, vagy épp ellenkezőleg; fékezni próbálják azt. A lap szerint amennyiben a nyugati szövetségesek eszközként részt vesznek ebben a gazdasági háborúban, az idővel tényleges nagy háborúvá válhat, és a világ sötét jövő elé néz. Ez a háború azonban megállítható, ha az Egyesült Államok elszigetelődik korábbi szövetségeseitől, és más, térségi országok segítsége nélkül nem tudja folytatni a felemelkedő nagyhatalmak potenciális szövetségeseinek megsemmisítését.

A lap szerint Európát hirtelen és váratlanul érte a migrációs válság, vezetői máig tétlenül nézik, amint a bevándorlásból etnikai alapú agresszió és belföldi terrorizmus lesz. Ez a folyamat mindenféleképpen meggyengíti az Európai Uniót, mert bár a tagállamok radikális cselekvésével mérsékelhető a népvándorlás, a tagállamok és Brüsszel közti ellentétek fokozódása lehetetlenné teszi, hogy az unió egységes választ adjon a kialakuló válsághelyzetre. Ez az öngerjesztő folyamat akár az Európai Unió széthullásához is vezethet, és a kontinentális Európa újra háborúba süllyed.

A DWN publicisztikája szerint már most megfigyelhető egy erőteljes polarizáció az Európai Unióban; a szélsőjobboldali csoportok parazitaként és ellenségként tekintenek a bevándorlókra, akik aláássák az európai jólét maradványait is, miközben a politikai paletta túloldala - szintén radikális módon - a bevándorlást támogatja. A végletekig megosztott Európa pedig külső hatalmak gazdasági és geopolitikai érdekeinek eszközévé válik, és képtelen független cselekvőként kezelni a válságot, ami akár teljes széthullásához vezethet.

A lap ugyanakkor rámutat, hogy azok az emberek, akik most Európa felé milliószámra útra kelnek, amiatt kellett elhagyják otthonaikat, mert azok az országok, akik a demokratikus értékek védelmezőjeként mutatják magukat, egy mocskos játékot űznek, és a profit érdekében egész országokat rombolnak le a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. Miközben az emberi jogokért szólalnak fel, a gyakorlatban háborúkat szítanak, és a népirtásokból közvetlen profithoz jutnak.

"Líbia stabil volt, ameddig az USA által vezetett nyugati koalíció meg nem döntötte a Kadhafi-rendszert, és káoszba taszította az országot. Irak stabil volt, ameddig George Bush a gonosz birodalmának nem nyilvánította. Szíria stabil volt, ameddig Obama ki nem jelentette, hogy Asszad tömeggyilkos."

A DWN szerint a migrációs válság, a népvándorlás folytatódni fog, ameddig a közvélemény elfogadja, hogy a globális politikát nem felelős politikusok, hanem a titkosszolgálatok és gazdasági lobbiszervezetek irányítják. A felelős politikusok újbóli megjelenésére van szükség, akik készen állnak síkra szállni azért, hogy az Amerikai Egyesült Államok és szövetségeseinek globális pusztítását közös erővel megállítsák. Ha Európa tovább folytatja a passzivitást, nemsokára szembe kell nézzen egy minden korábbinál súlyosabb válsággal, ami a relatív jólét és életbiztonság teljes megszűnéséhez vezethet.


Link



Moammer Kadhafi meggyilkolt líbiai vezető jóslata
"Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök".
Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok" - írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében.








E-mail az EU-nak - NET

Minden OK Monsieur Jean-Claude Juncker?

jeanclaude.juncker@ec.europa.eu

Jól érzi magát Monsieur Jean-Claude Juncker?

Jó az egészsége, finomak az italok és ételek, biztonságos a környezet, hol lakhat, nem zavarja semmi nyugalmas mindennapjait, ugye?!

Mert amíg ott Brüsszelben Önök, a jó ízlésem tiltja, hogy nevén nevezem, mivel játszadoznak, addig itt EURÓPÁBAN - nem az Unióban, mert az gyakorlatilag már szinte nem is létezik -, szóval itt Európában egyáltalán nem érezzük magunkat biztonságban.

Sőt, egyre csak romlik a közéleti közérzetünk, s nemcsak a korlátlanul beözönlő, kultúránktól és identitásunktól, hagyományainktól szélsőségesen különböző, beazonosíthatatlan, politikailag korrektül ,,migráns" áradat miatt.

Itt van a hatalmas munkanélküliség, ami a fiatalok körében tapasztalható, az Oroszország ellen erőltetett szankciók következtében megroppant gazdaságok válsága, és hosszan lehetne sorolni, mi minden az még, amelyek miatt egyre többen vagyunk uniós polgárok, kiknek szeméről lehull a hályog.

Vajon Monsieur Jean-Claude Juncker, mit tenne, ha hazamenne, minden bizonnyal többszörösen is biztosított otthonába, s azt találná, hogy idegen behatolók tanyáznak lakásában, nem beszélik a nyelvét, s más a felfogásuk a lakáshasználatról, a higiéniáról, stb.. . Vajon akkor is a jól begyakorolt, politikailag korrekt, nevetséges szlogenjeit hangoztatná, vagy magánlaksértést sikítana, s hívná a biztonságiakat?

Önök ott Brüsszelben végtelenül ostobák, de várjunk csak, nem is ostobák, hanem tudatosan teszik mindezt!

Tudatosan rombolják le Európát, ezt az ősi és nagy múltú, sokszínű és mégis egyöntetű kultúrát hordozó nemzetekkel belakott kontinenst.

Tudatosan szolgáltatják ki az USA-nak.

Cukormázas,"demokratikus" és emberjogi szólamok álarca, a politikai korrektség - a hamisság és álságosság álarca mögé rejtőzve, megtévesztve a jóérzésű embereket, sunyi módon folytat népirtást - abortusz erős támogatása., most ez a kezelhetetlen illegális bevándorlás . .

Pusztítja a megtartó nemzeti hagyományokat - karácsonyfa és Betlehem állításának megtiltása, az őshonos kisebbségek magárahagyatottsága, tájidegen multikulti ráerőltetése a lakosságra. . .

Ahol csak lehet, ott minden eszközzel rombolja a természet adta férfi és női önazonosságot - a nemek minden lehetséges módon való összemosása, a deviáns identitás család elé való helyezése . .

Önök titokban folytatják az USA-val az TTIP tárgyalást, s hiába gyűlt össze több mint, 2 millió aláírás az uniós polgároktól, még mindig szinte a teljes nyilvánosság kizárásával folyik ez a tárgyalás, melynek igazi célja Európa totális leigázása.

Önök elárulták Európát, egy kapzsi és hataloméhes, nemzeti identitás és tradíciók nélküli nagyhatalom, az USA kezére játszották.

Egy olyan pökhendi, s csak a profitot istenítő nagyhatalom kezére, mely kiirtotta az őslakosokat, s még alig hatvanöt-hetven éve faji megkülönböztetést alkalmazott, ahol ma is büntetlenül lövik le a fehér rendőrök a feketéket.

Annak a hatalomnak az elvtelen vazallusai Önök, mely felforgatta a világot.

Ukrajnával kezdte - EU bürokratáinak hathatós segítségével, így sikerrel is járt, majd folytatta a stabil arab államok szétzüllesztésével.

Káoszt és szenvedést hozott a világra, és most ránk, európaiakra szabadította ezt a pusztító illegális áradatot.

Megalkotta az ISIS nevű szörnyet, s a lengyel politikai elitben is fellelhető talpnyalóival előkészíti a Harmadik Világháborút az odatelepíteni szánt korszerű harci eszközeivel.

Egy ilyen szörnyeteget támogatva Önök is szörnyekké váltak, s már nem sok kell ahhoz, hogy Európa népei hitelesebb politikusokat válasszanak. Nem véletlen, hogy mind népszerűbbek az EU SZKEPTIKUSOK.

Szóval, jól érzi magát Monsieur Jean-Claude Juncker?

Minden tisztelet nélkül:

Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)






 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: szövetségeseinek, szövetségeseitől, szélsőjobboldali, lobbiszervezetek, szövetségeseknek, külpolitikájukat, mindenféleképpen, hagyományainktól, válsághelyzetre, internetfigyelő, megsemmisítését, magánlaksértést, publicisztikája, munkanélküliség, identitásunktól, védelmezőjeként, bevándorlásból, megakadályozta, világháborúban, elszigetelődik, kezdeményezésű, szövetségeseit, biztonságiakat, terroristáival, széthullásához, hadviselésében, megakadályozza, felemelkedését, felülbírálását, népvándorlást, szövetségesek, publicisztika, bürokratáinak, hagyományokat, önazonosságot, kontinentális, német sajtó, globális gazdasági, európai országok, amerikai kezdeményezésű, publicisztika kifejti, globális politikában, nyugati szövetségeseknek, kelet-európai országoknak, amerikaiak gazdasági, nyugati szövetségesek, gazdasági háborúban, idővel tényleges, világ sötét, háború azonban, felemelkedő nagyhatalmak, migrációs válság, GONDOLD ÁT, Egyesült Államok, Deutsche Wirtschafts Nachrichten, Európai Uniót, Európai Unió, Európai Unióban, George Bush, Amerikai Egyesült Államok, Moammer Kadhafi, Minden OK Monsieur Jean-Claude Juncker, Monsieur Jean-Claude Juncker, Brüsszelben Önök, Vajon Monsieur Jean-Claude Juncker, Harmadik Világháborút, Urthvas Bethad, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Lóhere  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Adakozás  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hiányzik  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogy lehet megtartani  Akarat  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép estét  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Fehér virág  Png lepke  Fehér virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  A kételkedés kezelése  Erdőn  Varga János Veniam - Fontos sz...  Őrizkednünk kell...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szívem  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Fekete István - Akác  Png telefon  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A televizió nem a kultúrát kép...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Sose bánj semmit  Hogy lehet megtartani  Mi lenne ha  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
német sajtó, globális gazdasági, európai országok, amerikai kezdeményezésű, publicisztika kifejti, globális politikában, nyugati szövetségeseknek, kelet-európai országoknak, amerikaiak gazdasági, nyugati szövetségesek, gazdasági háborúban, idővel tényleges, világ sötét, háború azonban, felemelkedő nagyhatalmak, migrációs válság, bevándorlásból etnikai, folyamat mindenféleképpen, tagállamok radikális, unió egységes, kialakuló válsághelyzetre, öngerjesztő folyamat, kontinentális Európa, erőteljes polarizáció, szélsőjobboldali csoportok, európai jólét, politikai paletta, bevándorlást támogatja, végletekig megosztott, demokratikus értékek, mocskos játékot, profit érdekében, emberi jogokért, gyakorlatban háborúkat, népirtásokból közvetlen, gonosz birodalmának, népvándorlás folytatódni, közvélemény elfogadja, globális politikát, felelős politikusok, minden korábbinál, relatív jólét, falat bombázzátok, afrikai menekültek, al-Kaida terroristái, pokol tüzében, al-Kaida terroristáival, orosz Zavtra, közéleti közérzetünk, korlátlanul beözönlő, hatalmas munkanélküliség, fiatalok körében, politikai korrektség, jóérzésű embereket, kezelhetetlen illegális, megtartó nemzeti, őshonos kisebbségek, természet adta, nemek minden, deviáns identitás, uniós polgároktól, teljes nyilvánosság, olyan pökhendi, profitot istenítő, fehér rendőrök, elvtelen vazallusai, stabil arab, pusztító illegális, lengyel politikai, odatelepíteni szánt, ilyen szörnyeteget, szövetségeseinek, szövetségeseitől, szélsőjobboldali, lobbiszervezetek, szövetségeseknek, külpolitikájukat, mindenféleképpen, hagyományainktól, válsághelyzetre, internetfigyelő, megsemmisítését, magánlaksértést, publicisztikája, munkanélküliség, identitásunktól, védelmezőjeként, bevándorlásból, megakadályozta, világháborúban, elszigetelődik, kezdeményezésű, szövetségeseit, biztonságiakat, terroristáival, széthullásához, hadviselésében, megakadályozza, felemelkedését, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3710
  • e Hét: 23529
  • e Hónap: 63350
  • e Év: 241225
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.